Macbook Pro RETINA 15.4" / I7 2.2GHZ / 16GB RAM / 256GB SSD (2014)

Špecialisti na použité iPhony » MacBook » MacBook Pro » Macbook Pro RETINA 15.4" / I7 2.2GHZ / 16GB RAM / 256GB SSD (2014)

Štýlový notebook pre užívateľov túžiacich po rýchlom a spoľahlivom pracovnom nástroji v dizajnovom prevedení. Štvorjadrový procesor Intel Core i7 (2.8GHz, TB až 3.4GHz, podpora Hyperthreading); 16GB RAM (DDR3, 1.6GHz); 15.4" Retina (2880x1800 bodov) IPS displej; grafika Intel Iris Pro Graphics + NVIDIA GT750M; 256GB SSD; rozhranie: Wi-Fi, Bluetooth 4.0, 2x Thunderbolt, 2x USB špecifikácia 3.0, kamera; operačný systém Mac OS X.

viac informácií

Vyberte si variant:
Ako sa v tom vyznať?
  Bez možností odpočtu DPH
ks

Displej

Veľkosť displeja: 15,4"
Typ displeja: lesklý
Rozlíšenie displeja: 2880 x 1800 px
Jemnosť displeja (PPI): 227 PPI
Retina: Áno

Fotoaparát

FaceTime kamera: Áno

Výkon

Veľkosť RAM (GB): 16 GB
Procesor: Intel Core i7
Typ úložiska: SSD
Max. frekvencia procesora (GHz): 2,2 GHz
Turbo Boost Frekvencia: 3,4 GHz
Typ pamäte RAM: DDR3
Frekvencia pamäti RAM: 1600 MHz
Operačný systém: macOS
Druh grafickej karty: Intel Iris 5100 1.5GB
Senzory: Senzor okolitého svetla

Úložisko

Veľkosť úložisko (GB): 256 GB

Batérie

Výdrž batérie (WiFi a web): 9 h

Pripojenie

Slot na pamäťové karty: ÁNO
Bezdrôtové pripojenia: Wi-Fi, Bluetooth
WiFi štandard: 802.11a, 802.11b, 802.11g, 802.11n, 802.11ac
Drôtová pripojenia: 3,5 mm, Thunderbolt, HDMI
Počet USB: 2x USB

Multimédiá

Multimediálna výbava: Mikrofón

Vzhľad

Materiál: Hliník
Rozmery (247 mm (V), 359 mm (Š), 21 mm (H)
Hmotnosť (kg): 1,82 kg

Ďalšie informácie

Podsvietená klávesnica: Ano
Obsah balenia: sieťový adaptér
Stav: Použitý

Apple Macbook Pro RETINA 15.4"  2014

Notebook Apple MacBook, prípadne varianty MacBook Pro, predstavujú štýlová zariadení, ktoré reprezentujú svojich užívateľov. Pod štýlovým kabátom sa navyše skrývajú komponenty s vysokým výkonom a možnosťou využitia až štvorjadrové procesory Intel Core i7, pri variante v rámci konfigurácie v prípade oboch variantov uhlopriečky displeja. Notebooky MacBook a MacBook Pro sa pýši tiež vysokým grafickým výkonom. V závislosti na konfigurácie notebooky obsahuje buď integrované grafické riešenia Intel, alebo diskrétnej grafickej karty NVIDIA v prípade 15 "variantu štýlového notebooku. Záleží tak len na užívateľov, ktorú z variantov zvolí podľa uvažovaného využitia notebooku.

Exkluzívny výkon v modernom poňatí

Ako už bolo napísané vyššie notebooky Apple MacBook využívajú platformu Intel Core s možnosťou nasadenia i procesorov Intel Core poslednej generácie a podporou technológie TurboBoost s možnosťou ďalšieho navýšenia pracovná frekvencia procesora. Ďalším lákadlom je možnosť výberu modelu s diskrétnou grafickou kartou NVIDIA GeForce GT 750M, teda grafickej karty, ktorá zvládne mnohé dnešné herné tituly bez nutnosti znižovania detailov scén. Druhou možnosťou je vybrať model disponujúci iba integrovaným grafickým riešením Intel v podobe grafickej karty Intel, ktorá svojím energeticky nenáročným prevádzkou predĺži výdrž pri práci na batériové napájanie. Aj notebooky Apple idú s dobou a preto ponúkajú nepreberné množstvo multimediálnych funkcií či už pre počúvanie hudby, alebo pre prehrávanie filmov a videí.

Nadčasový dizajn hodný svojho mena

Notebooky Apple MacBook boli vždy chápané ako štýlové stroje pre užívateľov, ktorým záleží predovšetkým na vzhľade. Prepracovaný dizajn notebookov nechýba ani v dnešnej dobe a navyše skĺbia dizajn spolu s praktickosťou a možnosťami ďalšieho rozšírenia či už po stránke softvérovej, či hardvérové. Spomenúť musíme predovšetkým precízne displej s vysokým Retina rozlíšením, ktorý sa pri luxusných zariadení pomaly, ale isto, stáva štandardom.

inovatívne ovládanie

U 13 "model notebooku Apple MacBook Pro nájdete Force Touch trackpad. Tento inovovaný trackpad rozpozná poklepanie kdekoľvek na svojom povrchu vrátane použitej sily prítlaku. Podľa použitej sily tak môžete definovať čo konkrétne chcete urobiť či už nájsť definíciu slova, alebo zobraziť náhľad súboru. Medzi ďalšie vlastnosti patrí integrácia haptické odozvy pre ešte vierohodnejšie vnem obsahu. Novému trackpade samozrejme nechýba ani tradičný Multi-Touch gestá.